Limba Engleza Messenger Tracker  
News:

Serviciu MAD

Foarte curand un nou serviciu va fi oferit.

Baza de date cu agenda telefonului mobil este cel mai asteptat serviciu de catre fiecare.

Cu MAD (Baza de date a agendei telefonice) poti salva foarte usor numerele tale de telofon, si apoi sa ai acces de oriunde din lume unde exista internet. Datele tale sunt protejate si niciodata nu vor fi facute publice.

Detalii despre acest serviciu le veti avea inauntrul site-ului la momentul lansarii. Doar inregistreaza-te si intra pentru a beneficia.

Administratie Locatari (RO)

Administratia de Locatari va fi un nou serviciu disponibil doar pentru romani.

Acest serviciu da oportunitatea atat administratorului de locatari cat si locatarilor sa schimbe informatii cu privire la cheltuieli comune, consumul de utilitati, statistici si calculari pe termen lung.

Serviciul este o alternativa la stilul vechi de servicii, si are menirea sa va tina la curent cu cheltuielile comune.

VSB (Voteaza & Vezi Frumusetea)

Voteaza si Vezi Frumusetea este un fel de joc distractiv unde baietii si fetele vor participa petru competitie de frumusete.

Un algoritm foarte bine implementat va demonstra utilizarea acestui serviciu, nu ai timp sa te plictisesti.

Participantii la joc vor fi rasplatiti, de asemenea si jucatorii vor fi rasplatiti, prin punctaj. Persoanele cu cel mai bun punctaj vor beneficia de unele facilitati in plus. Orice activitate a voastra va fi apreciata si rasplatita.


login    register

Track Your Buddies
 

Bine ai venit pe TYB

Inregistrand si avand statistici pentru toata activitatea pe Yahoo Messenger nu e doar distractiv, dar chiar folositor! Urmareste activitatea ta, creaza poster cu avataruri, obtine calculele tale pentru timpul petrecut si multe multe alte servicii.

O multime de alte noi utilizari vor fi implementate pentru a servi dorintele si nevoile tale. Bucura-te inregistrandu-te acum, si adauga pe oricine mai tarziu! Ideile tale vor fi de asemenea implementate aici. Incearca sa ai cel mai bun WEBsite interactiv pe care l-ai visat vreodata. Plan, noi implementari:
GPS Turist, YouPTV, Micul Comerciant

Va rog intrati sau inregistrati-va
serviciul este temporar GRATIS!

DISTRACTIE PLACUTA!